Vītols un Co liek trūkties "Real" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas basketbola ACB līgā Madrides priekšpilsētas klubs "Alta Gestion Fuenlabrada" vakar savā laukumā guva virsroku pār titulēto Madrides klubu "Real", un savu roku šajā sensācijā pielika arī Latvijas izlases aizsargs Aigars Vītols.

"Fuenlabrada" vakar savu tribīņu priekšā negaidīti pārliecinoši ar 78:63 pieveica pagājušā gada Spānijas čempionus un kaimiņus no Madrides pilsētas centra.

Tā bija jau piektā priekšpilsētas komandas uzvara sezonā, kas turnīra kopvērtējumā ļauj dalīt ceturto līdz septīto pozīciju.

Vītols laukumā devās uz maiņu un 24 minūšu laikā, koncentrējoties uz darbu aizsardzībā, realizēja savu vienīgo metienu no spēles.

Viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle un divas pārtvertas bumbas.

"Caja San Fernando" izbraukumā ar 77:71 apspēlēja "Ricoh Manresa", un ievērojamu ieguldījumu šoreiz deva arī Latvijas izlases centrs Kaspars Cipruss.

Šī bija viena no Kaspara labākajām spēlēm sezonā, kuras laikā viņš guva divus punktus, savāca sešas atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un trīsreiz bloķēja pretinieku metienus.

Ar trīs uzvarām Seviljas komanda turnīra tabulā šobrīd ieņem 13. vietu.

Pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja "Barcelona", kas izbraukumā ar 70:82 atzina "Llanera Menorca" pārākumu, bet pēc vairākām neveiksmēm uzvara beidzot arī "BK Ventspils" ULEB kausa pretiniekiem "Estudiantes", kas ar 76:65 savā laukumā pieveica Valensijas "Pamesa".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu