Spānija un Čehija pako čemodānus Vācijas braucienam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Vācijā spēlēs arī Spānijas un Čehijas futbola izlase, kuras vakar uzvarēja atlases turnīra "play off" cīņās.

Spānija divu maču summā pārliecinoši ar 6:2 uzvarēja Slovākijas valstsvienību. Pēc spāņu uzvaras pirmajā mačā ar 5:1 jau bija skaidri zināms, ka no šā pāra Spānija iegūs ceļazīmi uz finālturnīru Vācijā.

Vakardienas mačā, kas ritēja mierīgi, cīņa beidzās neizšķirti 1:1. Otrā puslaika sākumā Filips Holosko vadībā izvirzīja slovākus, bet Spānijai neizšķirtu 71. minūtē panāca uz maiņu iznākušais Davids Villa.

Savukārt Čehija arī atbildes spēlē ar 1:0 uzvarēja Norvēģijas izlasi, svinot panākumu divu maču summā ar 2:0. Uzvaras vārtus 35. minūtē čehiem guva Tomašs Rosickis.

Čehija kopš neatkarīgas valsts izveides pirmo reizi spēlēs Pasaules kausa finālturnīrā. 1990. gadā Pasaules kausa finālturnīrā spēlēja Čehoslovākija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu