Kokainis ļauj Kambalam spēlēt (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

FIBA Eiropas kausa izcīņas spēlē Stambulas "Fenerbahce" vakar izbraukumā izcīnīja uzvaru pār Saloniku PAOK un neatkarīgi no divu pēdējo spēļu rezultātiem nodrošināja vietu "play off" turnīrā.

Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala šajā spēlē guva 15 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un "Fenerbahce" spēles galotnē spēja izraut uzvaru pār spēcīgajiem mājiniekiem - 88:84.

Trīs uzvaras četrās spēlēs, "Fenerbahce" komandai garantē vienu no divām pirmajām vietām E grupā un ceļazīmi uz "play off" turnīru.

Kambala šajā mačā neizcēlās ar augstu precizitāti no spēles (2p 3/9), taču labi meta sodiņus - deviņi (!) no desmit lidoja grozā. Viņa rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles un viena pārtverta bumba.

Interesanti, ka šā mača galvenais tiesnesis bija pazīstamais Latvijas soģis Juris Kokainis, kurš Kambalu acīmredzot drusku tomēr pasaudzēja, jo Kaspars spēli beidza tikai ar divām personiskajām piezīmēm.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu