Vītola rekordu mačs Spānijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: baloncestofuenlabrada.com

Spānijas ACB basketbola līgā jaunu personisko punktu gūšanas rekordu ir uzstādījis Latvijas izlases aizsargs Aigars Vītols, palīdzot "Alta Gestion Fuenlabrada" komandai izcīnīt ļoti svarīgu uzvaru izbraukumā pār Badalonas "Joventut".

Aigars Vītols, kam šī ir pirmā sezona vienā no Eiropas spēcīgākajiem nacionālajiem čempionātiem, vakar guva 15 punktus un Madrides "Alta Gestion Fuenlabrada" pēdējās sekundēs izrāva uzvaru pār "Joventut".

Šajā spēlē viesi nodemonstrēja īstu cīnītāju raksturu, jo, zaudējuši pirmo ceturtdaļu ar diezgan bezcerīgu rezultātu 13:30, turpmākos mača periodus uzvarēja attiecīgi ar 21:15, 29:19 un 23:20...

Šī bija Madrides priekšpilsētas kluba ceturtā uzvara septiņās spēlēs, kas ACB kopvērtējumā dod dalītu ceturto-desmito vietu.

Vītols laukumā izgāja uz maiņu, taču nospēlēja līdera cienīgu 31 minūti un 40 sekundes, sasniedzot labu precizitāti no visām distancēm - 2p 2/3, 3p 3/6, sm 2/2, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

15 vienā spēlē gūtie punkti (iepriekšējais rekords 12 p.) nebija vienīgais Aigara rekords - jauns sasniegums bija gan viņa nospēlētās gandrīz 32 minūtes, gan piecas atlēkušās bumbas, gan trīs realizētie tālmetieni spēlē...

Ne tik labi ACB līgā veicas Seviļjas "Caja San Fernando", kas savā laukumā ar 82:91 zaudēja "Forum Valladolid" un turnīra tabulā ieņem tikai 15. vietu 18 komandu konkurencē.

Latvijas izlases centrs Kaspars Cipruss četrarpus minūšu laikā guva divus punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu