"Arena Riga" durvis vērs 15. februārī (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamo daudzfunkcionālo halli Rīgā paredzēts atklāt 15. februārī. Halles apsaimniekotāja "Arena Riga" direktors Edgars Buncis norādīja, ka 7. novembrī sāks skaitīt pēdējās simts dienas līdz objekta atklāšanai.

Svarīgākie darbi šajās dienās būs piegādāt krēslus, uzstādīt videokubu un apmācīt darbiniekus. Krēslus paredzēts piegādāt decembra sākumā, bet videokubu uzstādīt janvāra vidū. Mācības nepieciešamas vietu ierādītājiem, ēdināšanas iestāžu darbiniekiem, apsardzei un citiem.

Arēna svinīgi tiks atklāta 2006. gada 15. februārī, kad sporta atbalstītāji un žurnālisti, arēnas un tās būvnieka - uzņēmuma "Merks" - partneri tiks aicināti uz pirmo kopīgo arēnas iepazīšanu. Pasākuma programmu organizētāji neatklāja.

18. februārī arēnā notiks komponista Raimonda Paula 70 jubilejas koncerts, kas esot iecerēts kā sava veida Dziesmu svētki. Tajā piedalīsies kori no visas Latvijas un būs kopīga sadziedāšanās maestro populāro melodiju pavadījumā.

Pēc nedēļas būs gaidīti basketbola mīļotāji, jo arēnā notiks pirmā zvaigžņu spēle SEB Baltijas Basketbola līgas vēsturē.

"Tas nu ir pilnīgi droši, ka jau pirmajos darbības mēnešos arēna tukša nestāvēs - ik nedēļu tajā notiks koncerti, sporta sacensības un citi vērienīgi pasākumi," apgalvoja Buncis.

Viņš uzskata, ka "Arena Riga" ir mācījusies no citu haļļu apsaimniekotāju kļūdām, kuri par pasākumiem domājuši tikai tad, kad arēna jau bijusi gandrīz gatava. "Pirmajos mēnešos tajās gandrīz nekas nenotika. Taču mēs jau februārī un martā redzēsim Latvijas un pat pasaules mēroga zvaigznes," sola Buncis.

Līdztekus šīm aktivitātēm "Arena Riga" vadība turpina piedāvāt arī privātložu un biznesa kluba sēdvietu nomu - patlaban iznomātas jau vairāk nekā 25 ložu.

Buncis informēja, ka arēnas apsaimniekošanas komandā, tāpat kā citās daudzfunkcionālajās arēnās pasaulē, pastāvīgi strādās aptuveni desmit cilvēku, taču jau pirmajos pasākumos par arēnas apmeklētājiem rūpēsies pat 250 cilvēku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu