Ogre nežēlo liepājniekus Liepājā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja čempionāta līderi "ASK/Ogre" šodien izbraukumā sarūpēja vēl vienu sarūgtinājumu turnīra pastarīšiem no Liepājas, savukārt "Vilki OP" tikai pēcspēles soda metienos guva virsroku pār "Rīgas 20" jaunajiem hokejistiem.

Intriģējošākais dienas duelis šovakar notika Rīgā, kur "Vilki OP" trešajā periodā spēja atspēlēties no nelabvēlīgā 2:4 un pēcspēles soda metienos ar 5:4 beigu beigās pārspēja "Rīgu 20".

Piecas minūtes un deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu 4:4 panāca Nikolajs Sirotkins, bet uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Latvijas izlases bijušais aizsargs Andrejs Maticins.

Ar 15 punktiem "Vilki OP" turnīra tabulā ir pakāpušies uz trešo vietu.

Šodien Liepājā turnīra līderi Ogres "ASK/Ogre" ar 9:3 uzvarēja laukuma saimnieku otro sastāvu un, salīdzinot ar nevienam nevajadzīgo antihokeju Daugavpilī (1:24), tas bija pat tīri pieklājīgs zaudējums.

Uzvarētāju rindās divi vārti un rezultatīva piespēle Raivja Brencāna kontā, bet Agris Razgals izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Trīs rezultatīvas piespēles Rinalda Dzirvinska rēķinā.

Šī bija Ogres hokejistu devītā uzvara sezonā, un ar 26 punktiem vidzemnieki joprojām ir turnīra līderpozīcijās.

"Rīga 2000" šodien izbraukumā ar 2:0 uzvarēja Daugavpils "Latgali", taču šī spēle netika pabeigta, jo otrā perioda vidū to nācās pārtraukt, tā kā vietējie skatītāji laukumu piemētāja pilnu ar dažādiem priekšmetiem.

Daugavpilieši tādejādi reaģēja uz viņuprāt nepareiziem tiesneša lēmumiem, kas mājiniekus pie pirmās izdevības sēdināja uz pārkāpēju soliņa.

Pa vieniem vārtiem "Rīga 2000" labā guva Aigars Miranovičs un Maksims Širokovs.

Ja spēle netiks pārspēlēta un "Latgalei" tiks ieskaitīts zaudējums, tad "Rīga 2000" turnīra tabulā ieņems otro vietu ar 21 punktu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu