Ko jūt cilvēks, zaudējot ar 1:24? (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nekā citādāk kā par farsu nevar nosaukt Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēli starp Daugavpils "Latgales" un "Liepājas metalurga" komandām, kas šodien noslēdzās ar rezultātu 24:1...

Nav šaubu, ka daugavpilieši tikai darīja savu darbu - spēlēja un arī uzvarēja, taču veids, kā viena komanda hokeja laukumā "paņirgājās" par otru, diez vai kādam varētu likties pievilcīgs.

Pārliecinošs panākums? Skaista uzvara? Sagrāve? Šajā gadījumā pat šos pārmērīgos epitetus, kas apzīmē vienas puses ievērojamu pārsvaru pār otru, nav īsti iespējams lietot.

Ja "Rīgai 2000" vēl ir pietiekamas rezerves, lai paralēli startam Baltkrievijas meistarsacīkstēs nodrošinātu kaut cik konkurētspējīgu sastāvu arī Latvijas līmenī, tad katra nākamā liepājnieku spēle Latvijas čempionāta tēlu vēl vairāk degradē.

Vakar abu komandu pirmajā spēlē "Latgale" uzvarēja ar 8:0, šodien - jau trīsreiz skumjāk.

Vēl vairāk ir žēl jauno hokejistu, kas, zaudējot ar rokasbumbas spēlei atbilstošu rezultātu, nez vai jūtas kā cīnītāji, kas zaudējuši sīvā cīņā vai arī patiešām galvastiesu pārākai komandai.

Neko darīt, toties tagad ir par ko runāt - jauns sezonas rekords...

Ar trīs punktiem "metalurgi" ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu