64 sekundes, kas šķīra Ogri no kauna (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta kārtējā spēlē trešdien virslīgas līderi Ogres "ASK/Ogre" savā laukumā tikai pēdējā minūtē izrāva uzvaru pār "Rīga 20", savukārt Daugavpils "Latgale" sagrāva "Liepājas metalurga" dublierus.

Ogres un Rīgas komandu mačā vēl 64 sekundes pirms beigām rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet tad uzvaras vārtus mājiniekiem guva Jānis Tomans. Vēl pusminūti vēlāk Tomans jau raidīja ripu tukšos "Rīga 20" komandas vārtos, panākot 5:3.

Tomans šajā spēlē pavisam guva trīs vārtus - viņš bija precīzs arī pēdējās trešdaļas vidū, kad panāca 3:2. Pēc pusotras minūtes gan rezultātu izlīdzināja Elviss Želubovskis.

Jānis Straupe pirmās trešdaļas vidū bija atklājis spēles rezultātu, bet tad ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās ogrēnietis Toms Bluks, panākot 2:1.

Otrajā trešdaļā vārti gūti netika, bet pēdējā perioda sākumā Mārtiņš Skuška spēja rezultātu izlīdzināt - 2:2.

ASK/"Ogre" šosezon uzvarējusi visās septiņās aizvadītajās spēlēs un ir turnīra līderi ar 21 punktu. "Rīga 20" kontā ir trīs uzvaras un seši zaudējumi, un piektā vieta kopvērtējumā.

Vakar Daugavpilī vietējā "Latgale" ar 8:0 uzvarēja "Liepājas metalurgu", kas spēlēja otrajā sastāvā.

Trīs vārtus šajā spēlē guva Vladislavs Vodolažskis, bet pa vieniem - Aleksejs Bihanovs, Sauļus Limonts, Maksims Petruks, Lukašs Zatopeks un Andrejs Savičevs.

"Liepājas metalurgs" sezonas pirmajās astoņās spēlēs ticis tikai pie vienas uzvaras un kopvērtējumā ir pēdējā vietā. "Latgales" kontā ir trīs uzvaras un trīs zaudējumi, kas kopvērtējumā dod piekto vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu