"Lāse/Roberžsardze" - Eiropas volejbola labākie policisti (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas kausa ieguvēji un pagājušās sezonas Baltijas labākā komanda "Lāse/Robežsardze" pagājušajā nedēļā ir izcīnījusi pirmo vietu Eiropas Policijas čempionāta finālsacensībās Monako.

Vietu finālsacensībās Rīgas volejbolisti izcīnīja jau aprīlī, kad kvalifikācijas sacensībās pieveica Dānijas un Somijas komandas un cīņu par Eiropas labākās policijas komandas titulu turpināja astoņu komandu konkurencē divās apakšgrupās.

Pirmajā apakšgrupā kopā ar "Lāsi-R" spēlēja arī Rumānijas, Bulgārijas un Monako komanda, bet otrajā - Čehijas, Vācijas, Ukrainas un Francijas volejbola policisti.

Apakšgrupā izcīnot 1. vietu, rīdzinieki iekļuva pusfinālā, kur sīvā cīņā ar 3-2 uzvarēja vāciešus.

Finālā "robežsargi" pārliecinoši ar 3-0 piespieda kapitulēt Rumānijas komandu un pirmo reizi vēsturē kļuva par Eiropas policijas čempioniem. Šī uzvara ir Latvijas komandas augstākais sasniegums oficiālās starptautiskās sacensībās.

Nedēļas nogalē "Lāse/Robežsardze" aizvadīs divas "Schenker līgas" spēles, kad izbraukumā tiksies ar "SK Babīte" un Tallinas "Sylvester".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu