Izloze Spānijas izlasei piespēlē spēcīgo Čehiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien izlozē noskaidrojās 2006. gada Pasaules kausa izcīņas futbolā Eiropas zonas atlases turnīra "play off" pāri. Spānijas futbola izlase mērosies spēkiem ar Slovākiju, Šveice spēlēs ar Turciju, bet Norvēģija - ar Čehiju.

12. novembrī tiks aizvadīti "play off" pirmie mači, bet četras dienas vēlāk - atbildes spēles. Katra pāra uzvarētāji, kas tiks noskaidroti divu spēļu summā, nodrošinās dalību Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Vēl divas komandas dalībai finālturnīrā noskaidrosies citos "play off" mačos pasaulē. Āzijas piektā labākā komanda Bahreina tiksies ar CONCACAF zonas ceturto spēcīgāko izlasi Trinidādu un Tobāgo, bet Dienvidamerikas zonas piektā stiprākā vienība Urugvaja spēlēs ar Okeānijas labāko izlasi Austrāliju.

Finālturnīrā dalību jau sev ir nodrošinājušas 27 vienības - mājiniece Vācija, Ukraina, Nīderlande, Anglija, Polija, Itālija, Portugāle, Zviedrija, Serbija un Melnkalne, Francija, Horvātija, Angola, Kotdivuāra, Gana, Togo, Tunisija, Argentīna, Brazīlija, Ekvadora, Paragvaja, Japāna, Irāna, Dienvidkoreja, Saūda Arābija, Meksika, ASV, Kostarika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu