Latvijas bilance - 1000 hokeja biļetes dienā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hokeja līdzjutēji aktīvi izpērk biļetes uz 2006. gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm, jo vienas dienas laikā mazumtirdzniecībā tiek realizētas vidēji 1000 biļetes.

Kopumā uz 56 čempionāta spēlēm pieejamas aptuveni 400 000 biļešu. Pašlaik uz visām spēlēm daudzfunkcionālajā hallē ir pārdoti vai rezervēti vairāk nekā 70% biļešu, bet uz spēlēm "Skonto" arēnā realizēti vairāk nekā 50% visu biļešu.

Šis biļešu apjoms realizēts biļešu kasēs un interneta tirdzniecībā. Čempionāta rīkotāji vēl nav apkopojuši biļešu vairumtirdzniecības rezultātus.

Pašlaik par biļešu vairumtirdzniecību noslēgti līgumi ar AS "Hansabanka", Ogres ledus halles apsaimniekotāju "Vidzemes ledus", tūrisma aģentūru "Latvija tour" un uzņēmumu "Bsports".

Tirdzniecībā pieejamās biļetes uz Latvijas izlases spēlēm 2006. gada pasaules hokeja čempionāta priekšsacīkšu kārtā pirmajā tirdzniecības dienā -3. septembrī - tika pārdotas pusotras stundas laikā. Pārdotas arī visas biļetes uz čempionāta finālspēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu