Stepanovs un Co - pret holandiešiem, angļiem un...

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien notikušajā UEFA kausa izcīņas grupu turnīra izlozē Cīrihes "Grasshoppers", kur spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Igors Stepanovs, pretiniekos dabūja Anglijas, Holandes, Bulgārijas un Ukrainas komandas. Latvijas izlases aizsardzības balsts ir pēdējais mūsu valsts futbolists, kurš vēl turpina cīnīties Eiropas kausos.

D grupā Stepanovs un Co mērosies spēkiem ar pagājušā gada pusfinālistiem Holandes vienību "AZ Alkmaar", ko trennē slavenais holandiešu speciālists Luiss van Gāls, kā arī ar Anglijas prmejerlīgas komandu "Middlesbrough", Ukrainas vidusmēra komandu "Dnipro" un mazpazīstamo Bulgārijas "Litex".

Grupu turnīra spēles notiks tikai vienā aplī (divi mači mājās, divi izbraukumā) un pirmo spēli "Grasshoppers" 20. oktobrī aizvadīs savā laukumā ar "Middlesbrough".

Grupu turnīrā 40 komandas ir sadalītas astoņās grupās pa piecām katrā un nākamajā kārtā iekļūs pirmo trīs vietu ieguvēji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu