Marko Martins: teicu, lai viņš iet d**st ar savu kriketu! (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedaudz attapies pēc traģēdijas aizpagājušajā svētdienā Velsā, pavadīto laiku kopā ar savu stūrmani Maiklu Pārku atceras igauņu rallija braucējs Marko Martins.

Intervijā nedēļas izdevumam "Autosport" Martins atzinis, ka viņš un Maikls bijuši "kā brāļi". Pārks dzīvību zaudēja Velsas rallija pēdējā dienā, kad Martina vadītā mašīna lielā ātrumā ietriecās kokā.

Pretēji prognozēm "Peugeot" rūpnīcas komanda nepametīs pasaules čempionātu pirms šīs sezonas beigām. Zviedrs Daniels Karlsons aizvietos Martinu nākamajā posmā Japānā.

"Es esmu zaudējis pasaules labāko rallija līdzbraucēju," saka Martins. "Es visu sapratu jau tad, kad mēs pārāk slaidi iebraucām līkumā. Ceļš nebija plats, malās auga koki. Pēc trieciena es nespēju atgūties 20—30 sekundes, līdz pieskrēja skatītāji. Tiklīdz varēju normāli elpot, gribēju pārliecināties, kā klājas Bīfam (Pārka iesauka)..."

"Bieži vien cilvēki jautājuši man, kā es novērtēju Pārku. Parasti atbildēju, ka ar deviņām ballēm no desmit. Tāpēc, ka viņš neprata igauniski. Taču, pateicoties viņam, esmu ieguvis daudz draugu ārpus manas dzimtenes. Viņš palīdzēja man apgūt angļu valodu. Esot kopā, mēs nekad neesam aizrāvušies ļauniem jokiem. Taču jokojām vienmēr. Viņš bija tik atklāts. Nespēju iedomāties nevienu citu rallija ekipāžu, kas ātrumposma vidū viens otru sūtītu d**st. Viņam patika krikets. Es sacīju, lai viņš iet d**st ar savu kriketu! Ir bijuši ātrumposmi, kuros viņš izcēlies ar skotu akcentu, bet Japānā un Ķīnā — ar turienes. Šajā ziņā Maikls bija neaprakstāms!"

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu