"Rīgas Lauvas" nokož pastarīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar pārliecinošu uzvaru Baltkrievijas atklāto hokeja meistarsacīkšu izbraukuma tūri šodien noslēdza Latvijas čempioni "Rīga 2000", turpretim "Liepājas metalurgs" turpina ripot uz leju pa turnīra tabulas pakāpieniem.

Rīgas komanda šodien ar 6:1 pārspēja turnīra pastarīšus "Vitebsk" hokejistus un turnīra tabulā jau min uz papēžiem pagājušā gada divām labākajām vienībām Minskas "Junostj" un "Keramin".

Četru spēļu izbraukuma tūrē šis bija rīdzinieku otrais panākums un otrā uzvara pēc kārtas.

"Rīga 2000" vārtos gana drošs bija Latvijas izlases vārtsargs Artūrs Irbe, kas vienīgo reizi kapitulēja trešā perioda vidū, kad rezultāts jau bija 4:0 un mača liktenis bija izšķirts.

Šajā spēlē sevi no labākās puses atkal apliecināja komandas debitants igauņu leģionārs Toivo Sūrso, kurš pirmajā periodā guva pirmos un trešos vārtus, kas kopā ar Arta Ābola precīzo metienu, pēc pirmajām 20 minūtēm deva jau solīdo 3:0.

Sūrso sešu spēļu bilance - pieci (!) vārti un viena rezultatīva piespēle.

Otrā perioda pašā sākumā ceturtos vārtus sezonā guva vēl viens Rīgas komandas debitants Armands Bērziņš - 4:0, bet trešajā periodā vēl pa reizei "Vitebsk" vārtsargu pārspēja Aleksejs Hromčenkovs un junioru izlases spēlētājs Kaspars Saulietis, kam tā bija pirmā ripa sezonā.

Turnīra tabulā "Rīga 2000" ar 12 punktiem joprojām ieņem septīto vietu, taču turpat - rokas stiepiena attālumā - ir pērnās sezonas favorīti "Junostj" un "Keramin", kuri dala piekto-sesto vietu ar 13 punktiem.

Nākamo spēli rīdzinieki 28. septembrī aizvadīs savā laukumā ar "Himvolokno", bet divas dienas vēlāk mērosies spēkiem ar "Junostj"...

Plānāk klājās "Liepājas metalurgam", kas izbraukuma spēlēs guva tikai vienu uzvaru (pār "Vitebsk"), bet šodien ar 2:3 zaudēja "Himik-SKA".

Pa vieniem vārtiem liepājnieku labā guva Valērijs Fiļimonovs un Vladimirs Mamonovs.

Ar četriem punktiem "metalurgi" turnīra tabulā ir nolīdējuši uz 11. vietu un ir priekšā tikai "Vitebsk" komandai, kas pagaidām spējuši izcīnīt tikai vienu punktu.

Nākamnedēļ "Liepājas metalurgs" savā laukumā vispirms tiksies ar "Junostj", bet pēc tam ar "Himvolokno".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu