"Prodrive" prezentējis nākamā gada N grupas "Impreza"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu inženieru uzņēmums "Prodrive" sagatavojis 2006.modeļu gada "Subaru Impreza" N grupas sacīkšu automobili "N12". Salīdzinājumā ar iepriekšējo, 2005.gada modeli "N11", tas ir jaudīgāks un aerodinamiskāks, ko nosaka gan sērijveida auto veiktais facelift, gan jauns aerodinamiskais difuzors un antispārns aizmugurē.

Pēdējo trīs sezonu laikā "Subaru Impreza" kļuvis par panākumiem bagātāko N grupas automobili - 2003. un 2004. gadā ar to tika izcīnītas uzvaras Production Car World Rally Championship (PCWRC) ietvaros, un izskatās, ka tas pats notiks arī šogad. Šobrīd PCWRC sezonas kopvērtējumā pirmās divas vietas ieņem tieši "Impreza". Tāpat var atzīmēt "Impreza" braucēju uzvaras atsevišķu valstu nacionālajos čempionātos, piemēram, Krievijā, Itālijā, Turcijā, Igaunijā, Īrijā, Polijā un citur.

Laika gaitā, redzot citu auto braucēju panākumus, kas startē ar "Impreza", krietni audzis pieprasījums pēc "Prodrive" gatavotajiem auto. Ja pirms četriem gadiem britu uzņēmums sagatavoja vien mazāk nekā desmit N grupas rallija automobiļu, tad šogad rallistiem visā pasaulē piegādāti vairāk nekā četrdesmit "N11". Aptuveni tikpat daudz "N12" briti plāno sagatavot nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu