Kambala: tādu izlases spēles stilu jau biju paredzējis (37)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Komandas spēles stils bija tieši tāds, kādu es biju paredzējis, tā intervijā laikrakstam "Vakara Ziņas" teica Latvijas izlasē neiekļautais basketbolists Kaspars Kambala.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks komandas sastāvā dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā neiekļāva Kambalu, kurš gan masu medijiem teica, ka pats ir atteicies no izlases.

Latvijas izlase Eiropas čempionāta finālturnīra D apakšgrupā piedzīvoja trīs zaudējumus trijās spēlēs un izstājās no sacensībām. Eiropas čempionāta finālturnīra pirmajā spēlē Latvija ar 65:74 zaudēja Izraēlai, pēc tam dramatiskā cīņā papildlaikā ar 109:114 piekāpās Spānijas izlasei, bet pēdējā mačā ar 67:82 atzina mājinieku serbu pārsvaru.

Kā intervijā "Vakara Ziņām" norāda Kambala, viņam nesaprotama turnīra laikā ir bijusi tieši Muižnieka darbība.

"Pirmā spēle bija necerēti slikta - spēlētāji izskatījās ne gluži negatavi, bet vairāk kā nobijušies. Spēli varēja un vajadzēja vinnēt," uzskata Kambala. "Otrajā spēlē komanda cīnījās ļoti labi. Taču man brīžiem bija nesaprotamas vairākas izdarītās maiņas. Sandis Valters gūst 28 punktus, taču papildlaikā viņu laukumā neredzam. Noguris viņš neizskatījās. Kurš tad vēl labāk varētu nospēlēt? Ja cilvēkam spēle veicas, tad ir jāspēlē."

"Arī pirmajā mačā man šķita, ka spēlē tie, kam neveicas, bet tie, kam veicas, netiek laukumā. Tieši šajā jautājumā man arī bija lielākā saķeršanās ar treneri. Man tāda filozofija nebija saprotama, un nesaprotu to vēl tagad," piebilst Latvijas centra uzbrucējs.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu