UEFA kauss - astoņi vārti vienā spēlē!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cerības, ka kāds no Latvijas futbolistiem spēlēs UEFA kausa izcīņas otrajā kārtā, ir minimālas, jo Stepanova "Grasshopers" vakar spēlēja neizšķirti ar "MyPa Myllykoski", savukārt Imanta Bleideļa GAK zaudēja "Racing".

Latvijas izlases aizsargs Stepanovs spēlēja visas 90 minūtes, tomēr "Grasshopers" savā laukumā vakar spēja panākt tikai 1:1 ar Somijas komandu "MyPa Myllykoski".

Tajā pašā laikā Latvijas izlases pussargs Imants Bleidelis vakar iznāca uz maiņu 60. minūtē, kad viņa klubs Grācas GAK ar 0:2 jau zaudēja Francijas komandai Strasbūras "Racing", un ar tādu pašu rezultātu arī spēle noslēdzās.

Par pirmās kārtas pirmo spēļu lielāko sensāciju var uzskatīt Leverkūzenes "Bayer" zaudējumu savā laukumā ar 0:1 Bulgārijas klubam Sofijas CSKA, kā arī Bukarestes "Dinamo" graujošo panākumu pār Liverpūles "Everton" ar 5:1...

Negaidīti rezultatīva izvērtās spēle Samārā, kur vietējā krievu komanda "Kriļja Sovetov" sensacionāli ar 5:3 pieveica par favorītiem uzskatīto Nīderlandes vienību AZ "Alkmaar", kas pirms gada spēlēja UEFA kausa pusfinālā.

Pagājušā gada čempioni Maskavas CSKA ar 3:1 pirmajā mačā uzvarēja "Midtjylland" no Dānijas, bet finālisti Lisabonas "Sporting" ar 2:1 izbraukumā pieveica Zviedrijas "Halmstad".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu