"Subaru" parāda jauno "Impreza WRC" (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā auto izstādē Frankfurtē "Subaru" prezentējis nākamās paaudzes "Impreza" rallija automobili, kura debija gaidāma 2006.gada sākumā Montekarlo rallijā.

Kaut arī "Imprza WRC 06" ir pilnīgi jauns auto, tas tehnoloģiskā ziņā krietni atpaliek no priekšgājēja, jo tehniskie noteikumi no nākamā gada WRC automobiļos aizliedz izmantot tādas lietas kā elektroniskos aktīvos diferenciāļus uz priekšējās un aizmugurējās ass, titāna detaļas un jaudu palielinošo ūdens iesmidzināšanu. Kaut zināmā mērā arī noticis regress, "Impreza WRC" 2 litru turbo boksermotors tāpat attīsta gandrīz 330 zirgspēkus.

Runājot par pilnpiedziņu, "Subaru" komandas braucējs Peters Solbergs ir diezgan izvairīgs: "Ir dažas lietas, kuras ir ļoti daudzsološas, taču par tām es runāt vēl negribētu." Pats 2003.gada čempions automobili vēl nav izmēģinājis, savukārt "Subaru" testu komanda jau aizvadījusi vairākus izmēģinājuma braucienus pa Itālijas grants ceļiem.

Frankfurtē prezentētā "Impreza WRC" izceļas ar vizuāli agresīvo asfalta ralliju izskatu - minimālu klīrensu un 18 collu riteņu diskiem. Citādā ziņā auto ir pietuvināts atjaunotajam sērijveida modelim.

"Impreza WRC 06" debija notiks nākamās sezonas pirmajā rallijā Montekarlo, un Solbergs pagājušā un, visticamāk, arī šā gada čempionam Sebastjanam Loebam sola būt sīvs konkurents.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu