Ungārija vai tomēr Izraēla... (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola izlases pirmie pretinieki Eiropas meistarsacīkšu pirmajā spēlē 16. septembrī būs Ungārijas vai Izraēlas basketbolisti, kas šovakar savstarpējā spēlē Novisadā noskaidros pēdējās ceļazīmes ieguvējus uz Vecā kontinenta finālsacensībām.

Pēc Ungārijas uzvaras svētdien pār Čehiju pēdējiem vakardienas mačā ar Izraēlu derēja tikai un vienīgi uzvara, lai saglabātu cerības uz iekļūšanu finālturnīrā, taču čehi ar 78:83 zaudēja daudz pieredzējušākajiem dienvidniekiem.

Vēl trīsarpus minūtes pirms spēles beigām Čehijas basketbolisti bija vadībā ar 73:69, tomēr pārsvaru noturēt neizdevās.

16 punktus Izraēlas izlases labā guva Tals Buršteins, 15 - Drors Hagags, 14 punkti Janiva Grīna rēķinā, bet pa 11 iemeta Gurs Šelefs un Šarons Šasons.

Izraēla zaudēja cīņu zem groziem, toties pieļāva daudz mazāk kļūdu un realizēja 29 no 45 soda metieniem.

Rīt Izraēlas un Ungārijas savstarpējā spēlē izšķirsies, kura komanda uzvarēs papildu kvalifikācijas turnīrā un jau šopiektdien būs Latvijas izlases pretiniece Eiropas meistarsacīkšu pirmajā spēlē.

Gatavojoties Eiropas meistarsacīkstēm, Latvija ar Izraēlu šovasar divreiz tikās Ventspilī, izcīnot vienu uzvaru un vienreiz zaudējot.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu