Krievu nepārliecinošā uzvara pār lietuviešiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Basketbola Federāciju superkausa izcīņas otrajā spēlē Lietuvas izlase vakar Maskavā zaudēja Krievijai, un, tā kā kausa izcīņas noteikumi ir neskaidri formulēti, - pēc divām spēlēm neizšķirts 1-1 un trofeja palika Maskavā.

Lietuvieši vakar zaudēja krieviem līdzīgā cīņā ar 71:77 un, tā kā pirmajā mačā savā laukumā bija ievērojami pārāki ar 73:58, tad pēc loģikas būtu pelnījuši šo balvu iegūt savā īpašumā, jo bija pārāki divu spēļu summā.

Diemžēl šo sacensību nolikums pagaidām ir visai neskaidrs un dīvains - ja nevienai komandai nav izdevies uzvarēt abās spēlēs, tad trofeja tā arī nenonāk ne pie vienas no pretendentēm...

Pa 17 punktiem uzvarētāju labā guva eksbrocis Džons Roberts Holdens un Sergejs Moņa, bet ar 11 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un sešiem bloķētiem metieniem izcēlās Krievijas izlases kapteinis Andrejs Kiriļenko.

Krievijas izlases treneris Sergejs Babkovs bija ļoti neapmierināts ar savas komandas un it īpaši centra spēlētāju sniegumu (Savrasenko, Ļihoļitovs).

Rezultatīvākie lietuviešu rindās bija Darjus Lavrinovičs un Mindaugs Žukausks - katrs gūstot pa 15 punktiem.

12. septembrī Maskavā Latvijas izlase ar krieviem aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli pirms Eiropas meistarsacīkstēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu