Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Serbija un Spānija uzņem apgriezienus

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot gatavošanos Eiropas basketbola meistarsacīkšu finālturnīram, vakar uzvaras izcīnīja Latvijas izlases pretinieki grupu turnīrā - Serbijas un Melnkalnes izlase, kā arī Spānija.

Akropoles turnīrā Grieķijā serbi trešajā sacensību dienā ar 70:60 uzvarēja Vāciju un izcīnīja otro vietu četru komandu konkurencē. Pirms tam Eiropas meistarsacīkšu rīkotāji pārspēja arī Itāliju, taču zaudēja mājiniekiem grieķiem.

Grieķijas izlase arī savā trešajā spēlē ar 82:76 izcīnīja uzvaru pār Itāliju un kļuva par turnīra uzvarētājiem, kamēr Serbija un Melnkalne ierindojās otrajā vietā.

Tajā pašā laikā Spānija vakar savā laukumā pārbaudes spēlē ar 89:82 pieveica Horvātiju, revanšējoties par zaudējumu abu komandu pirmās spēles pagarinājumā ar 98:99 (pirmais zaudējums pārbaudes spēlēs).

Spānijas izlases rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Felipe Reijess, 13 guva Hosē Garbahosa, 12 - Karloss Himeness, bet 11 punkti Huana Karlosa Navarro kontā.

Pirmajā spēlē absolūti labākais bija Reijess - 26 punkti un 11 bumbas zem groziem.

Latvijas izlase ar Spāniju tiksies Eiropas meistarsacīkšu otrajā dienā 17. septembrī, bet ar Serbiju un Melnkalni spēlēs jau nākamajā dienā - 18. septembrī.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu