Jurisons - mediju golfa karalis 2005

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Golfa laukumā „Viesturi” vakar otro reizi savā golfera karjerā Mediju golfa kausa izcīņā uzvaru izcīnīja Ingmārs Jurisons no „Sporta Avīzes”, laukumu izejot tikai ar 84 sitieniem.

Sabiedrisko attiecību centra „RKT Publicitāte” rīkotā Mediju golfa kausa izcīņa notika jau sesto reizi

„Jāatzīst, ka 84 punkti man ir ļoti labs rezultāts un spēle šodien padevās labi. Liels paldies arī kolēģiem, kuri ar mani spēlēja un palīdzēja pēdējā bedrītē atrast šķietami bezcerīgi pazaudētu bumbiņu,” stāsta Ingmārs, piebilstot, ka, iespējams, pateicoties tai, viņam arī izdevās nosargāt līderpozīciju.

Otro vietu ar 89 punktiem pārliecinoši izcīnīja pagājušā gada Mediju golfa kausa uzvarētājs - karikatūrists Gatis Šļūka no „Latvijas Avīzes”, savukārt par trešo vietu notika vēl dubulta pārspēle starp Jāni Jarānu no „Eiroporta” un Ardi Marksu no „Eforma”, kur labāks izrādījās Ardis. Gan J.Jarāns, gan A.Markss laukumu izgāja ar 93 sitieniem.

„Pagājušajā gadā Gatis Šļūka Mediju golfa kausu izcīnīja ar 94 sitieniem, arī citos gados neviens nespēja nospēlēt mazāk par 90 sitieniem, bet šogad pirmās divas vietas parāda lieliskus rezultātus. Šādi turpinot, žurnālisti jau var sākt spēlēt vienā līmenī ar Latvijas golfa lielmeistariem,” atzina Latvijas Mediju golfa kluba prezidents Kristians Rozenvalds.

Tāpat kā citus gadus, arī šogad turnīra organizatori bija sarūpējuši vērtīgas balvas. Uzvarētājs ieguva „E&S Auto” sarūpēto galveno balvu - EUR 1000 atlaidi jaunas "Saab" automašīnas iegādei „E&S Auto” autosalonā, kā arī vienu no jaunākajiem „Ray Ban” briļļu modeļiem, kuru dāvināja firma „Luxotica”.

Atsevišķā izspēlē, kur laukuma īsākajā bedrītē vajadzēja ar vienu sitienu piesist bumbiņu vistuvāk bedrītei, vinnēja Jānis Jarāns, kurš balvā saņēma īstu Saab 93 kabrioletu, taču 1:72 mērogā, savukārt par vistālāk raidīto sitienu „Havana Club Loco” sarūpēto balvu saņēma Iveta Kaminska no „Auto Euro”.

Atgādinām, ka 2000. gadā Mediju kausā uzvarēja Armands Puče un Iveta Kaminska, 2001. gadā A.Puče un Santa Puče, 2002. gadā Jānis Janševics un I.Kaminska, 2003. gadā Ingmārs Jurisons un I.Kaminska, bet 2004. gadā Gatis Šļūka un I.Kaminska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu