Sports un rokenrols - roku rokā!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Septiņkārtējais prestižā velobrauciena "Tour de France" uzvarētājs Lenss Ārmstrongs ir saderinājies ar rokzvaigzni Šerilu Krovu, pirmdien apstiprināja riteņbraucēja pārstāvis.

Sportists un dziedātāja iepazinās kādā labdarības pasākumā 2003. gada oktobrī un īsi pēc tam sāka satikties. Kāzas varētu notikt nākamā gada pavasarī.

Ārmstrongam, kurš ir pārcietis sēklinieku vēzi, ir trīs bērni no pirmās laulības, bet 43 gadus vecajai Krovai šī būs pirmā laulība. Dziedātāja savulaik ir bijusi kopā ar tādām zvaigznēm kā Ēriku Kleptonu un aktieri Ouenu Vilsonu.

33 gadus vecais Ārmstrongs nesen nonāca sabiedrības uzmanības centrā, jo kāds franču laikraksts ziņoja, ka Ārmstronga 1999.gada urīna analīzēs atklāta aizliegtā viela eritroproteīns jeb EPO, kas paaugstina sarkano asinsķermenīšu līmeni un izturību.

1999.gadā netika veiktas pārbaudes EPO noteikšanai, taču analīžu paraugi tika saglabāti un nesen laboratorijā netālu no Parīzes pārbaudīti no jauna.

Lenss Ārmstrongs un Šerila Krova - kad sports un rokenrols paliek otrajā plānā...
Lenss Ārmstrongs un Šerila Krova - kad sports un rokenrols paliek otrajā plānā... Foto: AFI

Teksasas štatā dzimušais Ārmstrongs, kurš augustā sarīkoja 17 jūdžu (27 kilometru) garu treniņu riteņbraukšanas entuziastam Džordžam Bušam, noliedz, ka jebkad lietojis izturību paaugstinošus medikamentus.

Šā gada jūlijā pēc uzvaras septītajā "Tour de France" pēc kārtas Ārmstrongs paziņoja par karjeras beigšanu.

Krova, kura savulaik dziedāja fona vokālu Maiklam Džeksonam, kopš popularitātes iekarošanas 1993.gadā ir saņēmusi deviņas "Grammy" balvas.

Starp dziedātājas un komponistes slavenākajiem hitiem ir "All I Wanna Do" un "If It Makes You Happy", bet 13.septembrī Krova gatavojas izlaist savu piekto studijas albumu "Wildflower".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu