Hokeja līdzjutēji briest boikotam (28)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Protestējot pret biļešu augstajam cenām, līdzjutēju kluba "Sarauj, Latvija!" biedri plāno boikotēt 2006. gada pasaules hokeja čempionātu, kam nākamā gada maijā vajadzētu notikt Rīgā.

Kā atzinuši hokeja līdzjutēji, par naudu, kas pasaules čempionātā Rīgā būs jātērē par biļešu iegādi, citos pasaules čempionātos "varēja ne tikai tikt uz maču, bet arī paēst un aiziet kādā ekskursijā".

Jau no 3. septembra 250 dažādās biļešu tirdzniecības vietās Latvijā būs iespējams iegādāties biļetes uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm.

Biļešu tirdzniecība internetā tiks sākta dienu vēlāk čempionāta interneta mājaslapā "www.ihwc2006.lv" un SIA "Biļešu serviss" interneta mājaslapā "www.bilesuservis.lv".

Vienas biļetes cena būs robežās no pieciem līdz 123 latiem. Biļetes tiks pārdotas paketēs, kas nozīmē, ka katras biļetes īpašnieks varēs noskatīties divas vai trīs spēles, kas notiek vienā dienā. Paketēs netiks pārdotas biļetes uz pusfināla spēlēm. Savukārt uz finālspēli biļetes tiks pārdotas vienā paketē ar spēli, kurā noskaidrosies bronzas medaļu ieguvējs. Tāpat paketēs netiks pārdotas arī stāvvietu biļetes.

"Diena" vēsta, ka "Sarauj, Latvija!", atšķirībā no citiem gadiem, šoreiz nav pat iesniedzis kolektīvo pieteikumu, jo biļešu cenas ir pārāk augstas.

"To var nosaukt par boikotu, un tāds ir kluba biedru vairākuma viedoklis. Biļetes mēs nepirksim, bet sestdien agri no rīta brauksim uz Tallinu fanot par futbola izlasi," laikrakstam teica "Sarauj, Latvija!" prezidents Juris Mednis.

Savukārt viens no kluba pārstāvjiem Rolands piebilda, ka "čempionātu apmeklēs tikai bagātie cilvēki, un trokšņa tribīnēs būs daudz mazāk, nekā ierasts".

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu