Vidzis rāda latviešu spēku kanādiešiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas spēkavīrs Raivis Vidzis nedēļas nogalē izcīnījis pirmo vietu „World Strongman Cup” Pasaules kausa izcīņas kārtējā posmā, kas risinājās Kanādas pilsētā Vankūverā.

Vidzis vingrinājumu kopsummā ieguva 60 punktus, par trīs punktiem apsteidzot otrās vietas ieguvēju austrieti Ralfu Bēru, bet par 9,5 punktiem mājinieku kanādiešu spēka zaru Edu Brostu.

Šī bija Vidža trešā uzvara šajā sezonā Pasaules kausa posmos.

Sesto vietu ar 43 punktiem izcīnīja igaunis Tarmo Mits, bet lietuvietis Antans Abrutis savainojuma dēļ ieņēma pēdējo - divpadsmito.

Vienu posmu pirms sezonas beigām, Vidzis Pasaules kausa kopvērtējumā vēl nedaudz ir uzlabojis savas pozīcijas - 51 punkts, un tuvāko sekotāju austrieti Bēru viņš tagad apsteidz par septiņiem punktiem.

Trešais ar 40 punktiem ir igaunis Mits, bet piektais lietuviešu spēkavīrs Abrutis (24 p.).

17. vietu kopvērtējumā ar sešiem punktiem ieņem vēl viens latvietis Rolands Gulbis, bet Guntars Kušiņš ar diviem punktiem ir 22. pozīcijā.

Pasaules kausa pēdējais posms notiks Vācijas pilsētā Nirnbergā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu