Igaunijas futbola izlases grūtības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijas futbola izlases galvenais treneris Jelle Goess atzinis, ka tik lielas sastāva problēmas, kādas ir pirms mača ar Latviju, viņam nav bijušas un vēl sliktāku situāciju grūti iedomāties.

"Jā, Igaunijā pavadītajā laikā kaut kas tāds ar mani nav gadījies un nevaru iedomāties vēl sliktāku situāciju," laikrakstam "Postimees" teica Goess. "Taču paskaties uz futbola laukumu: visi, kas tur bija, ir ar lielu gribasspēku un gatavi 100% sevi atdot spēlei."

"Nenoliedzami, ka mūs ir skārusi traumu problēma. Tomēr mēs koncentrējamies uz gaidāmo spēli un darām visu, lai celtu savu pašapziņu," Goess saglabā optimismu.

Traumu dēļ Igaunijas izlasei sestdien mačā ar Latviju nevarēs palīdzēt 11 futbolisti - Tēts Allass, Martins Reims, Tāvi Rāns, Joels Lindpēre, Vjačeslavs Zahovaiko, Urmass Roba, Aleksandrs Saharovs, Kerts Hāvistu, Atss Purje, Ragnars Klavans un Erko Saviauks. Iespējams, ka sastāvā tomēr būs Klavans, kurš gan vēl nav pilnībā atlabis pēc kājas traumas. Par viņu lēmums tiks pieņemts rīt.

Kā atklāja Goess, viņš zina par Igaunijas neveiksmju sēriju mačos ar Latviju un vēlas to pārtraukt. Igauņi kopš 1940.gada ne reizi nav uzvarējuši Latviju. "Mēs respektējam pretiniekus, viņu pēdējā spēle ar Krieviju bija ļoti laba," piebilst Goess. "Taču mēs nebūsim viegls pretinieks. Mēs darīsim visu, lai sestdien laukumu atstātu ar augsti paceltu galvu."

Latvijas un Igaunijas izlašu spēle 2006.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas ietvaros notiks šo sestdien 3.septembrī Tallinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu