Latvija briest Igaunijai un Slovakijai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Jurijs Andrejevs trešdien nosauca tos spēlētājus, kas gatavosies 2006. gada Pasaules kausa atlases turnīra spēlēm septembra sākumā ar Igauniju un Slovakiju.

Andrejeva nosaukto kandidātu skaitā ir visi tie futbolisti, kas gatavojās arī spēlei ar Krieviju, un, arī nosaucot tos, kas tiks pieteikti spēlēm ar igauņiem un slovakiem, lieli pārsteigumi, visticamāk, nav gaidāmi.

Ar Igauniju Latvijas izlase 3. septembrī spēlēs Tallinā, bet ar Slovakiju 7. septembrī "Skonto" stadionā Rīgā.

Latvijas izlases kandidāti:

vārtsargi - Aleksandrs Koliņko (Kazaņas "Rubin", Krievija), Andrejs Piedels, Pāvels Doroševs (abi - "Skonto");

aizsargi - Igors Stepanovs ("Grasshoppers", Šveice), Māris Smirnovs ("Amica", Polija), Aleksandrs Isakovs, Artūrs Zakreševskis (abi - "Skonto"), Vladimirs Žavoronkovs ("Ventspils"), Igors Korobļovs ("Krivbass", Ukraina), Dzintars Zirnis, Deniss Ivanovs (abi - "Liepājas metalurgs");

pussargi - Imants Bleidelis (GAK, Austrija), Vitālijs Astafjevs (Kazaņas "Rubin", Krievija), Juris Laizāns (Maskavas "Torpedo", Krievija), Viktors Morozs ("Skonto"), Andrejs Rubins (Maskavas "Spartak", Krievija), Genādijs Soloņicins ("Liepājas metalurgs");

uzbrucēji - Māris Verpakovskis (Kijevas "Dinamo", Ukraina), Andrejs Prohorenkovs (Maskavas "Dinamo", Krievija), Vīts Rimkus ("Ventspils"), Mihails Miholaps ("Skonto").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu