Strangots - vasaras sniegavīrs Nr. 1

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inksnb.lv

Sestdien, 6. augustā, Ventspilī pilsētas svētku ietvaros notika šīs vasaras lielākais ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākums „NOKIA Extreme Tuss”, par kura sportiskās puses galveno triumfatoru kļuva rīdzinieks Juris Strangots.

Pasākumu jau 5. reizi organizēja ekstrēmo sporta veidu klubs „INK SNB”, un šoreiz to apmeklēja vairāki tūkstoši cilvēku, kuri ar lielu interesi vēroja visas sacensības, jo īpaši snovbordā.

„Lielajā laukumā” blakus skeitparkam bija uzbūvēta deviņus metrus augsta estakāde, nosegta ar apmēram 10 tonnām sniega, lai sportisti varētu izpildīt dažādus trikus uz speciāli izgatavotiem „slaidiem” (konstrukcijas no finiera un dzelzs caurulēm).

Uzvarētājs Strangots (Rīgas Snovborda skola) aiz sevis atstāja Ulvi Rudzišu (Rīgas Snovborda skola) – 2. vieta un Voldemāru Siliņu (snovborda apvienība „Teikas gaisma”) – 3. vieta.

Juris Strangots "slīpē" kantes
Juris Strangots "slīpē" kantes Foto: inksnb.lv

Ventspils Olimpiskā centra skeitparkā norisinājās sacensības

street

disciplīnā. Tajās piedalījās labākie pašmāju un ārvalstu sportisti.

Skeitborda sacensībās triumfēja trīs ventspilnieki - Madars Apse (1.vieta), Gatis Celmiņš (2.vieta) un Eduards Ņehajenko (3.vieta).

Inlaina (akrobātiskā skrituļslidošana) sacensībās nepārspēts palika rīdzinieks Dmitrijs Sokolovs, otro vietu izcīnīja Maksims Savenko no Rīgas, bet trešajā vietā palika Pauls Dobelis no Ventspils.

BMX frīstaila sacensībās par uzvarētāju kļuva saldenieks Oskars Zajarskis, otro vietu izcīnīja rīdzinieks Deniss Osipovičs un trešo vietu ieguva Ruslans Kuriļins no Rīgas.

Savukārt BMX frīstaila Dirt Jump sacensībās par uzvarētāju atzina Agri Rusmani no Saldus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu