Metalurgs - pēdējais baltiešu mohikānis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš Intertoto kausa pusfinālā šodien zaudējumu divu spēļu summā piedzīvojis Viļņas "Žalgiris", vienīgā Baltijas valstu komanda, kas vēl turpina cīņu Eiropas kausos, ir "Liepājas metalurgs".

"Žalgiris", kas pirmajā spēlē savā laukumā ar 1:2 zaudēja Rumānijas klubam "CFR Cluj", šodien izbraukumā piedzīvoja sagrāvi ar 1:5 un izstājās no cīņas par iekļūšanu UEFA kausā.

Goda vārtus lietuvieši guva tikai spēles 80. minūtē, kad rumāņi jau bija vadībā ar 5:0.

Vienīgais Baltijas klubs, kas turpina cīnīties starptautiskajā arēnā, ir Latvijas meistarsacīkšu līderi "Liepājas metalurgs", kas UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas otrajā kārtā tiksies ar spēcīgo Beļģijus komandu RC "Genk".

Intertoto kausa finālā iekļuva arī Francijas "Lens", kas divu spēļu summā ar 4:0 uzvarēja Vācijas "Wolfsburg" un "Marseille", kas ar 4:1 guva virsroku pār Romas "Lazio".

Vissīvākā bija Lakoruņjas "Deportivo" un Anglijas "Newcaste" spēkošanās, tomēr abos mačos ar 2:1 un divu spēļu summā ar 4:2 - pārāki izrādījās spāņi.

Vēl pusfinālā cits spāņu klubs "Valencia" ar 4:0 divu spēļu summā pieveica Holandes "Roda JC", bet Vācijas "Hamburg" ar tādu pašu rezultātu - Čehijas "Sigma Olomouc".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu