Astroms ņem 800 eiro Grīziņkalnā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar sīvāko šīs sezonas skeitborda izcīņu un zviedru skeitera Krisa Astroma uzvaru Grīziņkalna skeitparkā sestdien noslēdzās starptautiskās skeitborda sacensības Converse SK8 attack. Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena nostājās somu triku meistars Harijs Puponens, bet Latvijas skeitborda zvaigzne Madars Apse godam ieņēma trešo vietu.

Kriss Astroms uz Zviedriju vedīs 800 eiro lielu naudas balvu, bet Puponens un Apse balvās saņēma attiecīgi 350 un 150 eiro. Sacensībās kopumā sestdien startēja 30 labākie pašmāju, Zviedrijas, Somijas un Lietuvas skeitbordisti.

Arī pirmā Latvijā Skeitborda filmu festivāla galvenās godalgas saņēma viesi — festivāla „Grand Prix” un visaugstāko žūrijas novērtējumu par veiksmīgākajiem trikiem, filmas ideju un operatora darbu saņēma somu filma „Tikari 2 — I see dead people”.

Skatītāju simpātiju balvu izpelnījās Krievijas filma „The Imagination”, savukārt „Cido” veicināšanas balvu godam saņēma ekstrēmo sporta veidu fotogrāfa Uģa Brālēna īsfilma „Valmieras skeitvideo”. „Cido” specbalvu un titulu „Labākais aktieris” saņēma deviņus gadus vecais skeiteris Andrejs Sidļaruks jeb Mikrobs.

Organizatori ir pateicīgi visiem pasākuma atbalstītājiem, sevišķi „Converse” pārstāvjiem Baltijas valstīs SIA „A4M” un daudzajiem skatītājiem, kuri nenobijās no lietus un sagaidīja spraigās cīņas noslēgumu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu