“Nokia Mini Tuss” uzvaru izcīna Artis Erics

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 10.jūlijā Liepājas pilsētas skeitparkā notika ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākums „NOKIA MINI TUSS”, kas bija otrais tūres pasākums. Sacensībās skeitbordā uzvaru izcīnīja rīdzinieks Artis Erics.

Otrajā vietā ierindojās Jānis Ločmelis no Rīgas. Savukārt trešo vietu izcīnīja rīdzinieks Egons Avots. Sacensībās startēja trīsdesmit sportisti, no kuriem pieci labākie izcīnīja tiesības piedalīties noslēguma pasākumā “Nokia Extreme Tuss”. TPasākumu apmeklēja vairāki simti cilvēku, kuri bija iespēja noklausīties grupas no radio SWH „Priekšnama” – “Morning After”, „IndyGo” un „Greenfield”. Visiem pasākuma apmeklētājiem bez dalības maksas bija iespēja piedalīties īsti ekstrēmās atrakcijās – noturēties gandrīz īsta rodeo buļļa mugurā, kā arī neskaitāmas reizes griezties šūpolēs apkārt pa 360 grādiem. Pasākumā tika atklāta Nokia un Fructis Style ekstrēmā stila darbnīcas, kur katrs varēja iegūt stilīgu body art zīmējumu uz jebkuras ķermeņa daļas vai pārtapt par panku. Pasākumā darbojās Nokia paparaci meitenes, kas fotografēja ikvienu apmeklētāju. Visas Nokia paparaci fiksētās bildes bija apskatāmas Nokia galerijā un apmeklētāji tās saņēma kā dāvanu. Kā jau ziņots, no 19.jūnija līdz 6.augustam ekstrēmo sporta veidu klubs “INK SNB” rīko trīs šādus pasākumus – Rīgā, Liepājā un Valmierā. Šie Mini pasākumi ir kā iesildīšanās pirms lielā un nu jau tradicionāli “NOKIA EXTREME TUSS”, kas šogad norisināsies 6.augustā Ventspilī. Mazās tūres būs kā atlases sacensības ekstrēmo sporta veidu dalībniekiem street disciplīnā. Labākie noslēguma pasākumā “Nokia Extreme Tuss” kopā ar ārvalstu sportistiem cīnīsies par lielajām balvām. Kopējais balvu fonds street disciplīnā būs 3600 EUR. Pasākuma ģenerālsponsors: NOKIA Pasākumu atbalsta: radio SWH, SWH ROCK, “Neatkarīgā Rīta avīze”, TVNET, A/S Latvijas Finieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu