Šarapova - vīriešu mīlule (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krieviete Marija Šarapova vīriešu žurnāla aptaujā atzīta par favorīti vīriešu acīs starp tenisistēm, kas pēdējo divdesmit gadu laikā piedalījušās Vimbldonas tenisa turnīrā.

Par Šarapovu negaidīti nobalsoja 46 procenti no vairāk nekā desmit tūkstošiem vīriešu žurnāla "Zoo" lasītāju, kuri piedalījās aptaujā.

Foto: AFI

Satriecošā 18 gadus vecā krievu tenisiste pagājušajā gadā negaidīti triumfēja prestižajā Vimbldonas čempionātā, pirmo reizi karjerā uzvarot "Grand Slam" turnīros. Vakar Šarapova Vimbldonas pusfinālā zaudēja amerikānietei Venusai Viljamsai un izstājās no turnīra.

Šarapovas pievilcīgā āriene un 1,82 metrus garais augums izraisījis prognozes, ka viņa varētu kļūt par bagātāko sportisti vēsturē.

Otro vietu "Zoo" aptaujā ieņem cita krievu tenisa zvaigzne - Anna Kurņikova, par kuru nobalsoja 19 procenti lasītāju, kamēr trešajā vietā ierindojusies argentīniete Gabriela Sabatini ar 15 procentiem balsu.

"Kamēr Annai Kurņikovai bija izskats, bet nebija [labas] spēles, Marijai Šarapovai arī tās netrūkst," aptaujas rezultātus komentē žurnāla "Zoo" redaktors Pols Merils. "Viņa ir ne tikai pašreizējā Vimbldonas čempione, bet viņai ir arī supermodeles izskats un figūra."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu