Vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursmē cieš seši cilvēki (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien uz autoceļa Valmiera-Rūjiena, ceļa posmā pie Saulgriežiem, vieglā automašīna sadūrusies ar mikroautobusu. Negadījumā cietuši seši cilvēki, to skaitā arī gadu vecs mazulis, informēja Katastrofu medicīnas centrā.

Pieci avārijā cietušie ievietoti Valmieras slimnīcā, tai skaitā arī mazulis, kurš guvis smadzeņu satricinājumu.

Vissmagāk cietis kāds 1987.gadā dzimis jaunietis. Viņš guvis politraumu - liesas plīsumu, mugurkaula un ribu lūzumus, kā arī plaušu sasitumu. Pie cietušā uz Valmieru devusies Katastrofu medicīnas centra vertebrologa brigāde.

Pārējiem slimnīcā ievietotajiem cietušajiem konstatētas vieglākas traumas.

Valmieras rajona Policijas pārvaldē uzzinājām, ka negadījumā cietuši 17 līdz 29 gadus veci Valmieras, Rencēnu un Burtnieku pagasta iedzīvotāji, kas mikroautobusā vesti uz darbu.

Sadursmē iesaistīto vieglo automašīnu vadījis1979.gadā dzimušais Kaspars, bet mikroautobusu - 1952.gadā dzimušais Raitis.

Avārija notikusi šorīt plkst.7.40 Sēļu pagasta teritorijā. Automašīnas sadūrušās brīdī, kad mikroautobuss uz ceļa veicis apgriešanās manevru.

Policija noskaidro katra autovadītāja vainas pakāpi.

Jau ziņots, ka vakar Latvijā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi. 18 no tiem cieta cilvēki, bet trīs cilvēki gāja bojā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu