Miglinieks jaunākais - izlases jaunais direktors (1)

LBS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar viesnīcā „Radisson SAS Daugava Hotel” tika aizvadīta pirmā šīs sezonas preses konference, veltīta Latvijas Nacionālās vīriešu basketbola izlasei. Tajā tika apstiprināts, ka izlases jaunais direktors būs bijušais Latvijas izlases saspēles vadītājs Raimonds Miglinieks.

Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris pauda prieku par bijušo basketbola izlases direktoru Edgaru Šnepu, kurš ir kļuvis par izglītības un zinātnes ministra padomnieku sporta jautājumos.

Direktora vieta izlasē brīva nepaliks – Edgara Šnepa vietu ieņēmis bijušais izlases spēlētājs, tagadējais treneris asistents Raimonds Miglinieks.

Raimonds Miglinieks: „Man jau gadu atpakaļ piedāvāja šo amatu, bet es atteicos, jo jutu, ka labāk gribu strādāt par treneri. No šā gada piedāvājuma atteikties nevarēju un nolēmu palīdzēt izlasei gan kā direktors, gan arī kā treneris.”

Kārlis Muižnieks uzsvēra, ka Raimonds Miglinieks deva neatsveramu ieguldījumu izlasei kvalifikācijas spēļu ciklā. Nacionālās izlases galvenais treneris pauda gandarījumu, ka, par spīti jaunajiem pienākumiem, Miglinieks turpinās palīdzēt izlasei kā treneris, un izteica cerību, ka jaunajam direktoram izdosies veiksmīgi apvienot abus amatus.

Vēl Muižnieks un Miglinieks klātesošos informēja, ka izlase plānveidīgu gatavošanos sāks 14. jūlijā un treneru redzeslokā ir 24 kandidāti braucienam uz šā gada Eiropas čempionāta finālturnīru. Kopā izlasei paredzētas 12 – 15 pārbaudes spēles (skat. rakstu ar nosaukumu "Latvijas izlase: Muižniekam ir no kā izvēlēties").

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu