Portugāle un Slovakija neapstājas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas trešajā apakšgrupā Latvijas izlases konkurentes par divām pirmajām vietām -Portugāles un Slovakijas izlase - trešdien izcīnīja uzvaras izbraukumā.

Portugāle, pateicoties Krištianu Ronaldu gūtiem vārtiem mača 33.minūtē, ar 1:0 pārspēja Igauniju, bet Slovakija ar 4:0 sagrāva Luksemburgu. Šajā mačā vārtus guva Zilards Nemecs, Mareks Mintals, Karols Kīzels un Ļubomirs Reiters.

Latvija trešdien Rīgā ar 1:0 pieveica Lihtenšteinu, kad spēles sākumā vienīgos vārtus mūsu komandas labā guva Imants Bleidelis.

Apakšgrupas kopvērtējumā ar 20 punktiem astoņās spēlēs pirmajā vietā ir Portugāle, kas par trim punktiem apsteidz Slovakiju, bet sešiem - maču mazāk aizvadījušo Krieviju.

Latvija ar 13 punktiem astoņās spēlēs ir ceturtajā vietā grupā, par diviem punktiem apsteidzot spēli vairāk aizvadījušo Igauniju. Lihtenšteinas rēķinā ir četri punkti, bet Luksemburgai to nav.

Nākamās apakšgrupas spēles tiks aizvadītas 17. augustā, kad Latvija savā laukumā uzņems Krieviju, bet Lihtenšteinā viesosies slovāki.

Latvijai pēc tam vēl paredzēta spēle Igaunijā, Rīgā būs jāuzņem Slovakija, bet grupu turnīru valstsvienība beigs 12. oktobrī, spēlējot Eiropas vicečempionu portugāļu laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu