Volcom ārprāts Trojas skeitparkā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 28.maijā, Latvijas Finiera skeitparkā (Bauskas ielā 143) jau astoņos skeita ritenīšu un asfalta mijiedarbībā radītā skaņa nodeva, ka parks ir teju pārpildīts. Plkst. 11.00, kad sākās reģistrēšanās uz Volcom Stone Wild in the Parks sacensībām, pieteikties gribētāju bija tik daudz, ka tiesnešiem vairākkārt bija jālūdz negāzt gar zemi viņus, sevi un vēl garāmgājējus – īsti savvaļas dzīvnieki! Sacensībās piedalījās 86 braucēji, bet pavisam bija sapulcējušies ap 150 cilvēku.

Skeitborda pasākuma laikā tika ceptas desiņas, pasniegti dažādi citi gardumi, kā arī, protams, tik karstā dienā nevarēja iztikt bez atspirdzinošiem dzērieniem. Restorāns Chicko Chickens (K.Barona 44) bija sarūpējis hamburgerus, kuru dēļ ne viens vien bija gatavs pakauties. Volcom garu uzturēja Volcom atbalstīto grupu mūzika un pasākuma vadītājs Edijs no Boards.lv.

Sacensību laikā tika izmantoti trīs elementi - fanbox, corner un piramīda. Skeitbordisti sadalījās pa grupām un brauca pa trim dažādas grūtības pakāpes elementiem, un ik pēc 15 min grupas mainījās savā starpā. Pieci labākie uz katra skeitparka elementa pēc tam tad arī tikās finālā.

Grupā līdz 15 gadiem pirmo vietu ieguva Kārlis Ezermalis, otro – Jānis Ločmelis, bet trešo – Roberts Stanēvičs. Savukārt vecākajā grupā sīvā cīņā uzvarēja Stabulnieks (Jānis Krišjānis), aiz sevis atstājot Gunchu (Gunti Ozoliņu) un Tomu. Volcom WITP labākais triku meistars neviens cits kā Madars Apse. Visi uzvarētāji tika pie unikālajiem Volcom mākslinieku apzīmētajiem sk8 klājiem un dažādām citādām balvām no Volcom, Etnies un Nixon.

Jānis Ločmelis, Kārlis Ezermalis un Roberts Stanēvičs

Tā kā neviena meitene nepiedalījās Volcom WITP sacensībās, pasākuma organizatori sacensību starplaikā noorganizēja mazas sacensības meitenēm – piecas meitenes no skatītāju vidus mēģināja parādīt ollie un vislabāk tas sanāca Santai, kura tad arī ieguva Volcom Best girl skeitu.

Pēc pasākuma Volcom īpaši grib apbalvot arī Dāvidu Valpēteri (nr. 34) par lielisko sniegumu grupā līdz 15 gadiem. Viņš saņem speciālo titulu Wildest rider in the park, un pēc balvām viņam jāatnāk uz Boards.lv veikalu Bruņinieku 29/31. Tie, kas nevarēja nokļūt pasākumā, varēja vērot tiešraidi no web kamerām Trojas mājas lapā www.skateboard.lv. Nākamais Volcom Stone Wild in the Parks pasākums notiks Maskavā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu