Volcom Stone Wild in the Parks (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 28.maijā, "Latvijas finiera" skeitparkā Bauskas ielā 143 notiks skeitborda pasākums “Volcom Stone Wild in the Park”, kurā piedalīsies visi labākie pašmāju braucēji.

“Volcom Stone Wild in the Park” skeitborda sacensības notiek pavisam citādi nekā parasti. 45 dalībnieki katrā vecuma grupā tiek sadalīti pa 15 uz katru skeitparka elementu. Skeitbordisti brauc pa trim dažādas grūtības pakāpes elementiem, un ik pēc 15 min grupas mainās savā starpā, lai varētu slaidot (t.i., šļūc ar dēli pa šķēršļiem, kastēm un margām, izpildot dažādus trikus) pa citu elementu. Tiek noteikti pieci labākie uz katra no elementiem, kuri pēc tam tad arī tiekas finālā.

Lai vērtēšana varētu notikt objektīvi, skeitborda sacensības notiks divās vecuma grupās: līdz 15 gadu vecumam un vecāki par 16. Pasākuma formāts ir Jam Session stilā, kas nozīmē brīvu improvizāciju uz skeitborda. Piedalīties aicinātas ir, protams, arī meitenes.

Madars Apse
Skeitborda pasākuma laikā tiks ceptas desiņas, pasniegti atspirdzinošie dzērieni un atskaņota Volcom atbalstīto grupu mūzika. Turklāt pasākuma organizētāji – Volcom jau ir sarūpējuši kaudzēm dāvanas visiem, kas piedalīsies un, protams, arī balvas uzvarētājiem. Piedalīšanās skeitborda sacensībās un ieeja pasākuma ir bez maksas.

„Volcom Stone Wild in the Park” ir starptautisks pasākums, kas notiek gan ASV, gan Eiropā. Pirms Latvijas Volcom ciemosies Šveicē, Spānijā, Holandē, Portugālē un Itālijā. Pēc Latvijas „Volcom Stone Wild in the Parks” pasākums dosies uz Maskavu.

Katrai vecuma grupai ir dalībnieku limits, tāpēc laicīgi pirms pasākuma jāpiesakās uz e-pastu: volcom@boards.lv Reģistrēšanās no plkst. 11:00 – 12:00 Sākums plkst. 12:00 Fināls plkst. 16:00 Grupas: - līdz 15 gadiem; - no 16 gadiem

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu