Laizāns uz Rīgu varētu atvest UEFA kausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbolists Juris Laizāns, kura pārstāvētais Krievijas klubs Maskavas CSKA trešdien triumfēja UEFA kausa izcīņā, iegūto trofeju varētu atvest uz Rīgu.

UEFA kausa izcīņas finālā, kas notika Lisabonā, CSKA ar 3:1 (0:1) uzvarēja portugāļu vienību Lisabonas "Sporting". Laizāns mačam gan bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Laizāns ir pirmais Latvijas futbolists, kurš ir izcīnījis kādu no Eiropas turnīru kausiem.

Latvijas izlases pussargs pieļāva iespēju realizēt laikraksta ierosinājumu - atvest UEFA kausu uz Rīgu. "Ja kādam tas ir interesanti, tad varu atvest izcīnīto kausu uz Rīgu. Es varētu īstenot šādu ieceri, jo domāju, ka man atļaus paņemt izcīnīto trofeju, kas tiks izlikta kluba CSKA ofisā."

Laizāns bija sarūgtināts par nespēlēšanu UEFA kausa izcīņas izšķirīgajā mačā, tomēr priecājās par komandas triumfu nozīmīgajā turnīrā. "Ko padarīsi?! Gatavojos mačam nopietni, bet pēc tam jau treneris izlemj, kuram jādodas laukumā un kuram jāpaliek rezervē. Protams, jutos sarūgtināts, ka neizdevās piedalīties finālmačā," saka Laizāns. "Tomēr vienalga esmu devis savu artavu UEFA kausa izcīnīšanā, izejot laukumā atsevišķos mačos un nospēlējot noteiktu skaitu minūšu. Domāju, ka man nevajag bēdāties, drīzāk jāpriecājas par to, ka esmu piedalījies šīs trofejas izcīnīšanā un esmu iekļuvis futbola vēsturē. Pēc tiesneša finālsvilpes no sirds priecājos kopā ar komandu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu