UEFA kauss: Verpakovskim eirosezona beidzas Spānijā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar vēlu pēc Latvijas laika noslēdzās UEFA kausa izcīņas "play off" pirmās kārtas atbildes spēles futbolā. Maskavas CSKA un Latvijas izlases pussargs Jurijs Laizāns turpina cīņu par kausu, diemžēl Kijevas "Dinamo" un Mārim Verpakovskim, kā arī Grācas GAK un Imantam Bleidelim starptautiskā sezona ir galā.

Maskavas CSKA izbraukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Lisabonas "Benfica" un divu spēļu summā uzvarēja ar 3:1 pateicoties uzvarai savā laukumā ar 2:0. Laizāns vakardienas mačā bija iekļauts CSKA sastāvā, taču laukumā nedevās. CSKA mačā pirmie guva vārtus - 50. minūtē precīzs bija Sergejs Ignaševičs. Tādējādi "Benfica", lai iekļūtu nākamajā kārtā, atlikušajās 40 minūtēs vajadzēja gūt četrus vārtus. Portugāles komanda 64. minūtē vienus vārtus gan atguva, tomēr divu maču summā triumfēja CSKA komanda. Kijevas "Dinamo" savukārt ar 0:2 viesos zaudēja Spānijas vidusmēra klubam "Villareal", un, tā kā savā laukumā spēlēja neizšķirti 0:0, tad nākamajā kārtā iekļuva dienvidnieki. Austrijas GAK pēc neizšķirta savā laukumā 2:2 ar Anglijas "Middlesbrough" atbildes spēlē zaudēja britiem ar 1:2 un no turpmākās cīņas izstājās. CSKA UEFA kausa izcīņas astotdaļfinālā tiksies ar Belgradas "Partizan", kas "play off" pirmajā kārtā divu spēļu summā uzvarēja Ukrainas klubu Dņepropetrovskas "Dņipro". "Partizan" un CSKA pirmais mačs 10.martā notiks Belgradā, bet atbildes spēle - pēc nedēļas Maskavā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu