Skeitborda leģenda Mike Vallely viesosies Rīgā (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. janvārī Rīgā viesosies pasaules slavenais skeiteris no ASV Mike Vallely ar saviem draugiem. Par godu tam specializētais snow&skate veikals Boards.lv organizē pasākumu plkst. 16:00 kluba Pulkvedim Neviens Neraksta (Peldu iela 26/28) telpās, kur viņu varēs satikt visi interesenti. Visiem atnākušajiem būs iespēja fotografēties, iegūt autogrāfus, uzdot jautājumus Mike Vallely un vinnēt balvas no Boards.lv veikala.

Latvijā viņš ir pazīstams no filmas XXX, kuru 2002.gadā rādīja kinoteātros un no vairākām skeitborda filmām (Tony Hawk''s Secret Tour (2004), Drive (2002), OP King Of Skate (2002) utt.). Skeitborda leģenda Mike Vallely ir viens no skeitborda pionieriem. Viņš ir profesionāls skeiteris jau 17 gadus un dažādos skeitborda pasākumos ir apceļojis pasauli vairākkārt. Viņam pašam piederēja skeitborda brends Vallely Skateboard, bet kā profesionāls skeiteris viņš pārstāv Element un Destructo.

Mike Vallely
Mike Vallely nenoliedzami ir interesanta un daudzpusīga personība. Kopš 1989. gada viņš pats raksta un publicē savu dzeju. Tanī pašā laikā Mike Vallely raksta arī dziesmas un dzied hardcore punk grupā (Mike V & The Rats). Nevar nepieminēt, ka viņš kopš skolas laikiem ir profesionāls cīkstonis, kā arī ir liels hokeja fans un spēlētājs. Mike Vallely ļoti reti piedalās sacensībās, bet kad piedalās, viņa agresīvo un atraktīvo braukšanas stilu ir viegli atpazīt. Lai arī Mike Vallely skeito kopš 1984. gada, viņš vēl joprojām ļoti ietekmē skeitborda pasauli. Rīgā viņš būs vienu dienu, jo pēc tam atkal dosies atpakaļ uz Tallinu, kur no 8.-9.janvārim notiks bmx un sk8 POP! Session: 2005 Winter Bash sacensības, kurās piedalīsies vairākas skeitborda un bmx pasaules zvaigznes. To starp arī skeiteri no Latvijas - Madars Apse (es, Element, Destructo), Guntis Ozoliņš (es, Element, Destructo), Kārlis Bogustovs un Niks Kolosovskis.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu