Mediju pārstāvji piedalās labdarības turnīrā, lai palīdzētu slimai meitenītei

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas līdz 26.decembrim "Siemens" ledus hallē Piņķos norisināsies Ziemassvētku labdarības hokeja turnīrs, kurā piedalīsies arī mediju komandas, aģentūru LETA informēja hokeja kluba "Ice Girls" pārstāve Ilze Kronberga.

Hokeja turnīru organizē hokeja klubs "Ice Girls", lai palīdzētu sešus gadus vecajai Megijai Vaicei. Hemangioma jau no dzimšanas brīža liedz Megijai iespēju ārēji līdzināties saviem vienaudžiem, bet tā nav mazinājusi Megijas dzīvesprieku, atvērtību un aktivitāti. Patlaban slimības gaitā ir radušies sarežģījumi - Megija pakāpeniski zaudē redzi ar kreiso actiņu. Nepieciešams veikt piecas vai sešas sarežģītas operācijas. Operācijas varētu veikt Baltijas-Amerikas klīnikā Lietuvā, taču tam trūkst finansējuma. Turnīru atbalsta un tajā piedalīsies vairāku mediju komandas, kā arī citi, piemēram, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietniece Juta Strīķe. Turnīra noslēguma dienā, 26.decembrī, pasākumu vadīs un klātesošos izklaidēs "Radio SWH" dīdžeji Horens Stalbe un Jānis Blūms. Par biļetēm iegūtā nauda tiks nodota Megijas ārstēšanai. Turnīra norises laikā hallē tiks uzstādīta arī ziedojumu kastīte. Skatītāji katru dienu varēs noskatīties trīs spēles, bet spēļu starplaikos - piedalīties dažādos konkursos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu