Šarapova nav Kurņikova, tas ir skaidrs reizi par visām reizēm (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt agri pēc Latvijas laika Losandželosā, ASV, par "WTA Championship" sieviešu sezonas noslēguma turnīra uzvarētāju tika kronēta jaunā un simpātiskā Krievijas tenisiste Marija Šarapova.

Par sarūgtinājumu visiem Serēnas Viljamsas faniem, bet par prieku Šarapovas strauji pieaugošajam cienītāju pulkam, Krievijas tenisiste atguvās pēc pirmā zaudētā seta un spēja salauzt Viljamsas pretestību - 4:6, 6:2 un 6:4. Gandrīz neticamu varoņdarbu Šarapova paveica izšķirošajā setā, kad, Viljamsai esot vadībā ar it kā jau neapstrīdamo rezultātu 4:0, krieviete parādīja fantastisku gribasspēku, uzvarēja sešus geimus pēc kārtas un pacēla rokas gaisā uzvaras triumfā. "Pasaules seksīgāko kāju īpašniece" (vismaz tenisa kortos noteikti), tā Šarapovu raksturoja pati Viljamsa, vēl nenojaušot, ka viņai ar šīm kājām un pašu to īpašnieci būs jāspēlē finālā. Tomēr ne jau tikai kājās slēpjas Šarapovas spēks. Finālmačā, kas gluži kā visas iepriekšējās spēles notika Losandželosas "Lakers" basketbola komandas mājvietā "Staples Center", skatītāju simpātijas jau vairs nepiederēja tikai pasaules bijušajai pirmajai raketei. Šarapova jau no agras jaunības dzīvo un trenējas ASV un atšķrībā no savas tautietes Annas Kurņikovas, ar kuru bieži tiek salīdzināta, jau bija paspējusi uzvarēt vairākos turnīros, un šāgada triumfs Vimbldonā komentārus neprasa. Skaists sezonas noslēgums, skaista spēle, skaista pati spēlētāja.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu