Ar ko Bekhems cīnīsies par Pepsi? (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems pēc pāris dienām sāks filmēties "Pepsi" reklāmas klipā - ar uzņēmumu viņam noslēgts desmit miljonu mārciņu līgums uz pieciem gadiem. Pirmo reizi viņa partneri nebūs sporta zvaigznes, bet gan dziedātājas, turklāt viena no tām ir arī zilo ekrānu dīva.

Viena no seksīgākajām planētas sievietēm, pēc "Esquire" datiem, dziedātāja Bejonce Noulza, kā arī ne mazāk valdzinošā Dženifera Lopeza, cīnīsies pret Deividu ar mērķi iegūt "kārdinošo" Pepsi skārdeni. Laikraksts "The Sun" turklāt vēsta, ka videoklips būs veidots kā savdabīga parodija par Kventina Tarantino filmu "Kill Bill". Bekhems jau ir filmējies vairākās Pepsi reklāmās, tostarp kopā ar brazīliešu futbolistiem Ronaldiņjo un Roberto Karlosu. Šodien gan viņš laukumā savainotā gurna dēļ iziet reti, tāpēc lielāko daļu sava laika, kamēr sieva Viktorija atrodas darba darīšanās Japānā, pavada kopā ar saviem dēliem Bruklinu un Romeo mājās Madridē.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu