Šoreiz Taisons tikai liecinieks (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2003. gadā Maiks Taisons tiesā iesniedza dokumentus atzīšanai viņu par bankrotu. Toreiz daudzi uzskatīja, ka tas izdarīts tikai ar vienu mērķi - panākt alimentu izmaksu atcešanu viņa sievai Monikai Terēzei.

Laulību šķiršana izrādījās par vienu no sāpīgākajiem jautājumiem "Dzelzs Maika" dzīvē. Kopā ar sievu un bērniem, no viņa aizgāja arī divas mājas Konektikutā un Potomakā (aptuvenā vērtība 9 miljoni USD). Tāpat bokseris pacentās apsolīt sievai desmit miljonus dolāru no viņa cīņas pret Lenoksu Lūisu, kā arī turpmākus procentus no citu cīņu ieņēmumiem. Kādreiz Taisona īpašums bija 300 līdz 500 miljonus vērts, turpretī tagad viņš par saviem droši varētu nosaukti tikai pāris trīs tūkstošus. Šķiršanās - tas ir tikai viens viņa bankrota iemesls. Ne mazāku lomu nospēlējis karstasinīgais boksera raksturs. Izvarošana, Holifīlda nokostā auss - tie ir skaļākie skandāli, kuros Taisons spēlēja galveno lomu. Tagad, turpretī, Taisons kļuvis neinteresants tā saucamajām "mīlas lamatām". Maz ko no viņa tagad var paņemt. Varbūt tieši tāpēc Taisons drīzumā dosies uz tiesu nevis kā apsūdzētais, bet gan kā liecinieks. Lieta tā, ka sieviete vārdā Lūsija Speisere, kuru amerikas tiesa apsūdz krāmpšanā, saukusi kā liecinieku Maiku Taisonu. Viņa apgalvo, ka bijusi boksera mīļākā un viņai nebija vajadzības viņu krāpt, kaut arī tajā laikā viņš vēl nebija zaudējis savu milzīgo kapitālu. Zīmīgi, ka Speisere tagadd ir precējusies ar muftiju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu