Taigers Vudss apprecējies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Golfa zvaigzne Taigers Vudss otrdien Barbadosā apprecējies ar savu draudzeni, bijušo modeli Ēlinu Nordegrēnu, vēsta vietējie masu mediji.

Kāzu ceremonijā piedalījās ap 100 viesu. Tiek ziņots, ka viesu vidū atradās arī bijušās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Maikls Džordans un Čārlzs Bārklijs, slavenā televīzijas šovu vadītāja Opra Vinfrija, kā arī "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss. 28 gadus vecais Vudss kāzu vajadzībām bija noīrējis visu Barbadosas rietumu piekrastes greznā kūrorta "Sandy Lane" viesnīcu ar 112 numuriem. Viena numura cena "Sandy Lane" uz diennakti ir no 700 līdz 8000 ASV dolāru. Kopumā golfa zvaigznes kāzas izmaksājušas ap 1,78 miljoniem ASV dolāru. Pirms došanās uz Barbadosu Vudss, kura īpašumi sasniedzot ap 370 miljoniem ASV dolāru, noliedza baumas, ka gatavojas precēties. 24 gadus vecā Ēlina ir Vudsa draudzene jau trīs gadus. Abi iepazinās, kad viņa strādāja par auklīti zviedru golfera Jespera Parnevika ģimenē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu