Jauna formāta sacensības skeitbordā „DVS Best Line”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.septembrī plkst. 12.00 Grīziņkalna skeitparkā norisināsies skeitborda sacensības „DVS Best Line” ar Latvijas labāko skeiteru piedalīšanos.

Šāda formāta sacensības Latvijā notiks pirmo reizi — divās disciplīnās „Best Park Line” un „Best Street Line” dalībniekiem vajadzēs izveidot nepārtrauktu braucienu, izpildot vismaz trīs trikus pēc kārtas. Pasākumā piedalīsies pieredzējušākie Latvijas skeiteri — Niks Kolosovskis, Madars Apse, Jānis Krišānis, Guntis Ozoliņš, Kārlis Bogustovs un citi. Piedalīšanās sacensībās ir bez maksas. Reģistrācija no plkst. 10.30. Sacensību sākums plkst 12.00. „Šāds sacensību formāts liek atkāpties no klasiskās sacensību formulas, līdz ar to veicina radošāku pieeju skeitbordam, parāda katra braucēja triku stabilitāti, kreativitāti un ļauj izpausties dažādu stilu braucējiem, tādējādi padarot skeitborda sacensības arvien interesantākas, kā arī attīstot skeitborda līmeni Latvijā,” stāsta viens no sacensību organizatoriem, jauniešu organizācijas „Avantis” pārstāvis Kristaps Pagrabs. Pasākuma ietvaros ir paredzēti paraugdemonstrējumi jaunajā Rīgas domes minirampā, kurā savu meistarību apliecinās titulēti Latvijas skeitbordisti. Paralēli sacensībām visas dienas garumā notiks dažādas ar skeitbordu saistītas aktivitātes. Pasākumu organizē Rīgas domes izglītības, jaunatnes un sporta departaments sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis” un skeitborda veikalu „Treesounds”. Balvas nodrošina veikals „Treesounds” sadarbībā ar apavu kompāniju "DVS Shoes", skeitborda firmu "Cliche" un skeitborda žurnālu "Kingpin". Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā sacensības tiks pārceltas uz svētdienu, 26.septembri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu