Pirmā cīņa par Latvijas čempiontitulu valsts vēsturē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc nepilnas nedēļas, 2004. gada 25. septembrī, Rīgā notiks vēl nebijis notikums - pirmā cīņa Latvijas valsts vēsturē par Latvijas čempiona titulu profesionālajā boksā. Baltijas Divcīņu līgas un Latvijas Profesionālās boksa federācijas rīkotajās sacensībās "Baltic Storm Top Riga 2004" piedalīsies divpadsmit sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Vācijas.

"Sacensības “Baltic Storm Top 2004" ir nozīmīgs notikums Latvijas boksa dzīvē. To mērķis ir veicināt divu sporta veidu – boksa un kikboksa – attīstību Latvijā. Sacensības uzskatām par atspēriena punktu līdzīga veida pasākumu organizēšanai arī turpmāk. Gribu uzsvērt, ka mums ir, ko parādīt," saka Vladimirs Ivanovs, projekta vadītājs. Ringā notiekošais tiks translēts uz ekrāniem, lai sacensību apmeklētājam nodrošinātu labu pārskatāmību un redzamību. Sacensību organizētāji ir padomājuši arī par skatītāju izglītošanu. Šim nolūkam katrs pasākuma apmeklētājs saņems bezmaksas informatīvos materiālus, kuros tiks skaidrotas atšķirības starp amatieru un profesionālo boksu, kā arī kikboksu un boksu. Sacensības notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā (Rīgā, Ķīpsalas ielā 8). Ieeja zālē no plkst. 17.00, bet sacensības sāksies plkst. 18.00. Sacensību sponsors - firma "PBLC". Pasākuma biļešu cena no 7 latiem, pie galdiņiem no 15 latiem; pēc 20. augusta biļešu cena pieaugs. Biļetes jau šobrīd ir iespējams rezervēt "Biļešu servisa" mājas lapā - www.bilesuserviss.lv - vai iegādāties šādās tirdzniecības vietās: Rīgas Kongresu namā, u/v "STOCKMANN RĪGA", u/v "CENTRS", t/c "SPICE", t/c "ORIGO", t/p "ALFA", t/c "DOMINA", DUS STATOIL, kā arī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Ķīpsalā turpmāk varēs iegādāties visu to pasākumu biļetes, kuras iespējams rezervēt "Biļešu servisa" mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu