Skeitborda sacensības eS Game of S.K.A.T.E. (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

11. septembrī plkst. 12.00 Rīgā, SIA "Troja" skeitparkā Bauskas ielā 143 notiks eS Game of S.K.A.T.E. un Element best trick sacensības skeitbordā.

Sacensības notiks disciplīnā, kuru izdomājis leģendārais eS footwear skeitborda firmas braucējs Eric Koston. Šoreiz eS Game of S.K.A.T.E. sacensībās Latvijā tiks piedāvāts skeitbordistiem sacensties, izmantojot a/s „Latvijas finieris” būvētas speciālās skeitparka konstrukcijas. Sacensības notiks SIA „Troja” skeitparka teritorijā Rīgā, Bauskas ielā 143. eS Game of S.K.A.T.E. ir sacensības, kas notiek visā pasaulē. Lielākās no šīm sacensībām notiek ASV pilsētā Sandjego arī 11. septembrī, kur par 10 000 dolāru lielu naudas balvu sacentīsies 120 profesionāli skeitbordisti, tādas slavenības kā Paul Rodriguez, Mike Carroll, Rodrigo Tx, Billy Marks, PJ Ladd, Bastien Salabanzi, Tom Penny, Andrew Reynolds, Mark Appleyar. Sacensībās vienlaikus piedalās vairāki braucēji, kuri atkārto pirmā braucēja izpildīto triku. Ja braucēji nevar atkārtot tieši tādu pašu triku, tad viņi saņem pirmo S burtu. Dalībnieki, kuri ir ieguvuši piecus burtus, kas veido vārdu SKATE, izstājas no spēles. Uzvarētāji pēc tam tiekas finālā, kur atkal tiek izspēlēts eS Game of S.K.A.T.E. Pēc eS Game of S.K.A.T.E. turpat norisināsies Element Best Trick, kas ir viena no populārākajām disciplīnām skeitbordistu starpā. Šeit tiek vērtēts tikai viens labākais triks. Parasti šīs sacensības noved visus dalībniekus un līdzjutējus līdz maksimālajai robežai, kad triku sarežģītība un ovācijas ir sakāpinātas un braucēji pārspēj paši sevi. Šoreiz pašmāju sacensībās skatītāji varēs redzēt arī labākos skeitborda meistarus no Latvijas – Madaru Apsi un Gunti Ozoliņu, kuri jau ir kļuvuši par eS un Element atbalstītajiem braucējiem Latvijā. A/s „Latvijas finieris” ir pirmais no kokapstrādes uzņēmumiem Baltijā, kas sācis rūpniecisku rampu ražošanu, skeitparku aprīkošanu un sniedz konsultācijas konstrukciju izvietojumā skeitparkos, kā arī veic uzstādīšanu un garantijas apkopi. A/s „Latvijas finieris” skeitparkā šīs ir jau otrās tāda liela mēroga sacensības, kuras veicinās skeitborda attīstību visā Latvijā. Pasākuma scenārijs Dalībnieku reģistrācija un iesildīšanās līdz 12.00 eS Game of S.K.A.T.E. sacensības no 12.00 – 16.30 Element best trick sacensības 17.00 – 18.00 Dalībnieku apbalvošana 18.30 Pieteikšanās sacensībām notiks no plkst. 11.00 līdz 12.00. Dalība ir bezmaksas. Sacensības notiks vecuma grupās līdz 15 g.v. un no 16 g.v. un vecāki. (Nelabvēlīgu laika apstākļu – lietus gadījumā sacensības tiks pārceltas uz 12. septembri, informācijai tālr. 6130044.)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu