Rampas: 2 GAB.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visu cauru vasaru (arī šodien) Grīziņkalna skeitparkā notika Vasaras čempionāta posmi BMX, skrituļslidošanā un skeitbordā. Tuvojas laiks finālsacensībām un pāris jaunumiem.

Finālsacensības notiks 4. septembrī. Pasākumu iesildīs minirampas atklāšana. Šo jauno minikonstukciju var parkā ievērtēt jau tagad - līdz pēdējo skrūvju ieskrūvēšanai atlicis pavisam maz. Diemžēl cerētais spains pa vidu, neskatoties uz visnotaļ pamatotām gaidām, galarasējumos izpalika. Sākums paredzēts 11.00. Parkā uzstāsies Voiceks Voiska, Gustavo, Astro’n’out (esot jaunie talanti...), "Lietotas mēbeles" no Holandes (nosaukumi patiesi iedzen respektu...). Pasākumu vadīs Verners no grupas "FeiK". "Šoruden parkā atklāsim vēl 3,5 m augstu lielo rampu, kas ir viens no ekstrēmākajiem elementiem bmx, skeita un inline braukšanā, kā arī tehniskiem trikiem izmantojamo elementu — funbox," pastāstīja Avantis radošā direktore Ilona Bičevska. "Tādējādi jaunajā mācību sezonā Rīgas jaunieši būs ieguvuši jaunas iespējas, kā pilnveidot savu braukšanas prasmi." Jaunās parka konstrukcijas kopumā taps par 4000 latu, ko parka attīstībai piešķīris Rīgas domes attīstības fonds. Iecerēts, ka pašvaldība skeitparku finansiāli atbalstīs arī ar jaunu nožogojumu. Un jau kuro reizi: mēs visi ceram, ka jau esošo konstrukciju uzbraucieni tiks pārveidoti tā, kā vajadzīgs un ir nepieciešams braucējiem. Jau gads apkārt. Pasākumu atbalsta Rīgas dome, Rīgas Pašvaldības policija, "Fructis style", "Duffs", "Cido Fruts", "Sportland", TVNet, "Zoom", laikraksts "Sports", "Diena", Radio SWH.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu