Latvijas čempionāts veikbordā Jelgavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atēnu olimpiskajā nedēļā par zelta, sudraba un bronzas medaļām cīnīties tiek aicināti visi pagaidām vēl neolimpiskā sporta veida veikborda cienītāji – lieli un mazi, sievietes un vīrieši, no junioriem līdz senioriem, no iesācēja līdz meistaram, no Liepājas līdz Daugavpilij.

Tātad – Olimpiskās spēles veikbordā – t.i., Latvijas čempionāts veikbordā ‘04 – notiks sestdien, 21.augustā, Jelgavā, Pilssalā, pie airēšanas bāzes, kas atrodas pa labi no Lielupes tilta, braucot iekšā Jelgavā no Rīgas puses. Dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 9.00, kvalifikācijas braucienu sākums plkst. 10.30, bet finālbraucieni ap 18.00. Šī būs pirmā reize, kad veikborda sacensības notiek Lielupē Jelgavā! Čempionātu kā allaž rīko Latvijas Veikborda asociācija, šoreiz - sadarbībā ar Jelgavas pilsētas domi. Cīņa par medaļām un balvām no sacensību ģenerālsponsora - ūdenssporta preču veikala "Delfīns M" (adrese Rīgā, Liepājas ielā 23) notiks četrās grupās: junioriem, kopējā grupā sievietēm, atklātajā grupā vīriešiem un meistaru grupā vīriešiem. Cerēsim, ka slavenie un varenie grieķu dievi olimpiskajā nedēļā arī mums Jelgavā dāvās saulainu un izcili grieķiski siltu bezvēja laiku. Par to mēs viņiem sacensību izskaņā varētu ziedot kādu muciņu labākā sarkanvīna un BBQ party, suminot uzvarētājus un atzīmējot veikborda lapas www.wake.lv atkalatvēršanu! Nākamajā dienā – svētdien - blakus esošajā Jelgavas jahtklubā visu dienu notiks vizināšanās, kur veikošanu varēs izmēģināt jebkurš interesents. Nakšņošana – teltīs blakus airēšanas bāzei. Ja nu kādas neskaidrības vai īpaši ierosinājumi – lūdzu zvaniet un rakstiet: 9419314 (Egilam no Latvijas Veikborda asociācijas) vai egils@wake.lv. P.S. Bet jau pavisam drīz - 4.septembrī turpat Jelgavā, Pilssalā, pie airēšanas bāzes notiks Baltijas čempionāta veikbordā finālposms, kurā tiks noskaidroti labākie Baltijas veikbordisti aizvadītajā sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu